2282 3535 sonny@sonnyside.dk

Præsentation af hvordan vi gør i vores netværksgruppe og hvad vi får ud af det.

Netværksgrupper er inspirerende, motiverende og fagligt givende.

Der er lidt arbejde i at skabe en god gruppe, men hvis man lytter det omtalte podcast med Michael Rieck og Søren Riisager&nbsp vil man kunne lave sig en god køreplan.

“Vores” gruppe havde været igang et stykke tid inden jeg selv kom med. Det var Martin Hjort der tog initiativet så vidt jeg husker. han lavede et opslag på www.marketers.dk og på den måde blev gruppen skabt med dygtige online folk fra næsten alle dele af Danmark selvom selvom vi holder møderne i Aarhus.

Gruppen handlede i starten om Affiliate marketing, men den har udviklet sig noget bredere, den handler primært om online aktiviteter, selvom der faktisk også begynder at snige sig nogle analoge produkter ind. Men alle ved jo at analoge produkter stadig skal sælges online.

Jeg påbegyndte faktisk denne Speed Drawings fra Sonnyside til et netværksmøde, hvor Mark Buskbjerg havde holdt et oplæg om hvordan man fandt ideer. Vi var på forhånd blevet enige om at bruge 25 min. efter oplægget, helt koncentreret på at arbejde på noget indhold til vores aktuelle projekter. Det var naturligt for mig at begynde at tegne på hvordan vi gør i vores netværksgruppe ikke mindst fordi jeg synes at man får så sindsygt meget ud af det og det synes jeg da også andre skal udnytte og få glæde af.