2282 3535 sonny@sonnyside.dk

Mangler du en speed drawing?

Se flere Speed Drawings her

Åndedrætsøvelse
Curling forældre
1 speed drawing om ugen
Netværksgruppe

Eksempler på hvor Speed drawing gør sig godt som virkemiddel

 • Virksomhedens profil
  Hvad er det din virksomhed er super god til, hvilke værdier sætter i højt osv. Man kan kommunikere meget på kort tid med en Speed drawing og det kan være rigtig meget værd at brande din  virksomhed på stærke værdier og skabe lidt dybere relationer til dine kunder og samarbejdspartnere.
 • Et specifikt produkt
  Nogle produkter forklarer sig selv, men det er ikke alle der gør det og med mere komplekse produkter kan være det være rigtig smart at forklare f.eks. hvordan man bruger det og hvorfor man skal bruge det med en Speed drawing eller Explainer video.
 • En specifik ydelse
  Lad os sige at din virksomhed har specialiseret sig i at løse et bestemt behov, det er måske lidt svært at forklare hvad det er du kan og hvad det betyder for dine potentielle kunder, her vil en Speed drawing tit kunne formidle dit budskab på 1 til 2 minutter, på en knivskarp måde.
 • Et problem og hvordan det løses
  F.eks. Rigtig mange menneskers toiletter løber, det kan løses meget simpelt og næsten gratis med ‘dette lille trick'
  En Speed drawing som denne vil kunne bruges af en virksomhed der ønsker at brande sig selv. Den kan også bruges til at hjælpe folk til at være gode ved miljøet og spare penge samtidig og den kan bruges til linkbuilding.
 • At fortælle en historie
  F.eks. har jeg lavet en speed drawing om vores netværksgruppe, fordi jeg synes det er genialt at være del af en netværksgruppe og jeg tror mange andre vil kunne have virkelig stor gavn af at være del af en gruppe.
 • Linkbuilding.
  En måde art gribe det an på kan være at man taler med nogle af dem man gerne vil have links fra og prøver at finde frem til et problem, som disse virksomheder kan løse. Så producerer man en Speed drawing og høster en masse links til den.

En Speed drawing er kreativ kommunikation

Der er mange måder at gøre det på.

Det der går igen på speed drawings er en hånd man oplver tegner noget der understøtter budskabet. Filmen er speedet up og så kan alt andet variere derfra.

Den hurtigste er den 100% digitale, hvor jeg tegner på min Wacom tablet og optager skærmen. Herefter redigerer jeg det, lægger musik på og hvad der ellers skal til.

Speed drawings kan også foregå på papir på et bord, hvor jeg tegner enten med tusch eller farveblyanter. Det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser og jeg kan godt lide at gå lidt Jørgen Clevin på det. Det kan man både gøre fysisk, med noget klippe/klistre agtigt udtryk, eller man kan tage green screen og andre film tricks til hjælp.

Man kan selvfølgelig også kombinere en Explainer video med traditionel video eller animation, det kan blive rigtig fedt, men det er forskelligt hvad der giver det bedste resultat, det afhænger af f.eks. budskab, målgruppe og budget.

Mange Speed drawings er rigtig godt understøttet med et speak og det kan laves meget troværdigt, eller det kan laves med en humoristisk vinkel, ligesom lyd effekter også kan have sin plads.

Den gode historie fortælles formidles med god story telling

Et rigtigt vigtigt element er god story telling og det er et af de områder, hvor jeg er rigtig god til at fange essensen i din historie og formidle den med de virkemidler der giver bedst mening f.eks. tekst, speak og illustration. Jeg hjælper gerne med at formidle dit budskab så det rammer målgruppen, det er noget af det sjoveste jeg kan give mig til, jeg elsker det!

Du skal endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte mig, jeg tager gerne en uforpligtende sludder om dit behov eller din ide.