2282 3535 sonny@sonnyside.dk

Mangler du en speed drawing?

Jeg var ham i klassen, som altid sad og tegnede. Jeg tegnede på alt!

Jeg har præsteret at overtegne 1 HELT skolebord på en lektion. En præstation jeg ikke fik den ros for jeg kunne have fået.

I min skoletid havde det at tegne ingen værdi overhovedet.

Man kan faktisk se min folkeskolegang som et lag af asfalt og mine tegne egenskaber og min evne til at udtrykke mig visuelt som et græsfrø. Asfalten gjorde det ikke lettere, men græsset skal nok komme igennem asfalten og brede sig.

Det er jo næsten helt poetisk, eller en cliché, du bestemmer.

Jeg er i hvert fald aldrig blevet færdig med at tegne og kommunikere visuelt – tværtimod!

Speeddrawing projektet

Det er en af grundende til at jeg har valgt at udgive en Speed drawing om ugen i et år. Det bliver en blanding af alt muligt, både kommercielle speed drawings og mere kunstneriske ting, som jeg bare lige føler for. Forvent en del humor. Humor er klart en af mine styrker og noget af det der adskiller mine speeddrawings fra flertallet er min lidt tegneserieagtige storytelling og tegnestil.

speeddrawing projektet giver mig mulighed for at lege med mange af de ting jeg synes er sjovest at arbejde med. Det handler f.eks. om:

  • Storytelling
  • Tegning
  • Visualisering
  • Ideudvikling
  • Videoproduktion
  • Animation
  • Social media
  • tekstforfatning
  • Projektplanlægning
  • Eksekvering af et længerevarende projekt

Hold dig opdateret

Jeg håber du vil følge med i projektet, du kan holde dig opdateret på flere kanaler: