2282 3535 sonny@sonnyside.dk

Mangler du en speed drawing?

En Speed Drawing kan bruges til mange ting. I denne video visualiserer jeg en åndedrætsøvelse i tegneseriestil, jeg har fået Onkel Rejes ukendte fætter til lave en voice over, hvor han guider dig gennem øvelsen.

åndedrætsøvelse 1 speed drawing

Jeg har valgt en anderledes brug af voice over, for at vise, at der er mange elementer i spil, når man laver en speed drawing video. Der er en milliard forklaringer af åndedrætsøvelser, men jeg vil næsten vædde med, at der kun er én i tegneseriestil, som guides af Onkel Rejes fætter.

Selv elsker jeg tegneseriestilen og den vil kunne bruges i rigtig mange tilfælde. Den er god til at gøre alvorlige eller kedelige emner lettere at fordøje og tage ind.

Har du brug for en voice over til din Speeddrawing, finder vi selvfølgelig en professionel løsning til dig gennem en af mine samarbejdspartnere. Denne her er kun for sjov.

Det er også en mulighed at du selv, eller en fra din virksomhed, laver jeres egen voice over. Jeg mener, det kan have sin plads, når et produkt eller en fortælling har et personligt præg.

Sonny headphonesJeg laver selv voice over til en del af mine speed drawing videoer, netop fordi det er et personligt produkt. Når du køber en Speed Drawing hos mig, køber du både min streg, min kreativitet, min evne til kommunikere visuelt og min nerve. Alt det gør mit produkt meget personligt og derfor passer det godt, at jeg selv indtaler speaks, så du kan lære mig en lille bitte smule at kende fra starten.