2282 3535 sonny@sonnyside.dk

Hvad er en affiliate partner?

Affiliate partner definition:

  • En affiliate partner er en person, som er villig til at arbejde uden at få løn og tjener først penge, i det øjeblik han/hun sender omsætning over i din forretning.
  • En affiliate partner er tilmeldt et affiliate netværk, eller har en aftale direkte med dig, som affiliate annoncør.

Affiliate partner program

Et affiliate partner program er det, du tilbyder dine affiliate partnere, enten via dit eget system, eller via affiliate netværk, som f.eks. partner ads og tradetracker.

Affiliate marketing manager

Nogle online forretninger, især webshops, har en affiliate marketing manager, eller en affiliate partner manager, kært barn har mange navne. Men i hvert fald er det en person, som har ansvaret for forretningens affiliate marketing og dermed også samarbejdet med affiliate partnere.

Det er en rigtig god ide, hvis du virkelig vil have noget ud af at bruge affiliate partnere i din marketing.

Det er hans opgave at holde øje med hvordan det går med virksomhedens affiliate marketing, hvilke partnere performer godt, hvilke kunne brug lidt hjælp og hvilke skal måske endda udelukkes. Affiliate marketing manageren kan også vurdere om en partner skal opgraderes til elite partner og dermed få tildelt flere fordele.

Det kan også være affiliate marketing manageren, som vurderer om det er en god ide at lade affiliate partnere stå for facebook eller youtube annoncering.