2282 3535 sonny@sonnyside.dk

På www.menda.dk er mit mest besøgte stykke content denne guide om angst hos børn.

Den har 1.679 besøg og den har også givet en del sign ups, fordi jeg har gjort guiden tilgængelig som E-bog, man kan hente mod at tilmelde sig mit nyhedsbrev. Dem der tilmelder sig her, kommer så selvfølgelig på en særlig liste i Mailchimp.

Guiden er produceret ud fra Brian Deans ‘Go to guidebook’ som er en af strategierne fra kurset Seo That Works.

Jeg besluttede at følge Brian Deans strategi næsten til punkt og prikke, det er lidt sværere i DK, fordi der ikke er så mange mennesker og ikke så mange blogs og såkaldte link creators.

Jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at komme så tæt på Brians råd, som overhovedet muligt og det virkede …overhovedet ikke!

Øv! tænkte jeg, de mennesker der skulle linke og dele guiden gjorde lige præcist ingenting…

Pludselig en dag så jeg på Facebook at foreningen for børn med angst havde lavet et opslag, hvor min guide kunne være relevant for læserne.

Facebook samtale med Mia

Mia fra foreningen kiggede guiden i gennem og hun var så vild med den, at hun linkede til den fra flere sites, delte den i flere Facebook grupper og hun tager den endda med i hendes diasshow, når hun holder foredrag for fagpersoner.

Mia har også spurgt om jeg vil medvirke i en video, som rollemodel for drenge med angst.