2282 3535 sonny@sonnyside.dk

Jeg har altid været en meget passioneret person, ligemeget hvad jeg går ind i, det gælder privat, på job, træning, det gælder alt!

Passion er så vigtig for mig, at jeg tegnede et motiv af et ‘burning heart’ på en gammel kommode, vi har i stuen. I banneret skrev jeg “Passion”.

Jeg er stor fan af MMA kæmperen Connor McGregor og han udtalte på et tidspunkt, at han ikke tror på talent, han tror på hårdt arbejde. Han siger, han ikke har talent, han er besat!

Og jeg kunne ikke være mere enig, derfor tegnede jeg lidt videre på kommoden.

Det her blev resultatet.

Without work passion is nothing

“Without work passion is nothing”

Så passionen er drivkraften indeni, men så længe man ikke GØR noget, er passion intet andet end varm luft. Dejlig varm luft, men stadig bare varm luft.

Når det handler om at gøre arbejdet, gør jeg flere ting.

Jeg bruger ‘5 minute journal’ næsten hver dag og et af mine fokus punkter, er næsten altid ‘Do the work’

Jeg arbejder i det hele taget meget med personlig effektivitet og en anden af mine favoritter er Pomodoro teknikken, der handler om at skære en opgave ud i 20 min. bidder, så man er super fokuseret og effektiv i 20 min., så holder man en kort pause og så 20 min. effektivt igen.

Jeg bruger ikke teknikken helt efter bogen, det vigtigste for mig er at være effektiv og fokuseret i kort tid af gangen. Det er også en god måde for mig, at komme i gang med en opgave der virker svær, eller uoverskuelig. Så dedikerer jeg mig til at bruge 20, 10 eller måske bare 5 min. til at gå i gang med opgaven og så løser det sig hen af vejen.